Juhlavaatteiden, mekkojen ja kenkien suunnittelu- ja mittatilauspalvelu

Morsiuspuvut, juhlamekot, miesten puvut, laukut, asusteet ja juhlakengät

Juhlapuku mittatilaustyönä — morsiuspuvut ja mekot

Etkö löydä mieleistäsi asua vaateliikkeistä? Tai haluaisitko teettää lempimekostasi useamman kappaleen?

Dila Dressesin suunnittelupalvelu on sinua varten, joka haluat laadukkaita, yksilöllisiä vaatteita. Toteutamme mittatilaustyönä yhteistyökumppaniamme hyödyntäen asiakkaan toiveiden mukaiset mekot, iltapuvut, gaala-asut, cocktail-puvut ja morsiuspuvut. Meiltä löytyy myös miestenpukuja, enimmäkseen smokkeja.

Ajanvaraus

Meillä voit varata suunnittelu- tai mittatilausajan soittamalla numeroon 041 703 7041.

Varatun ajan pituus: 45min, maksimissaan 60 min (maksuton)

Puvut juhlaan ja arkeen mittojen mukaan

Mittatilaustyön toteutus suunnitellaan Suomessa Dila Dressesillä ja tätä varten tarvitsemme asiakkaaltamme kuvan halutunlaisesta mekosta tai morsiuspuvusta. Kuva voi olla esimerkiksi itse piirretty tai lehdestä leikattu – paremman lopputuloksen saavuttamiseksi tietysti mitä yksityiskohtaisempi, sen parempi. Annamme mielellämme ideoita väri- ja materiaalivalinnoissa sekä asun yksityiskohdissa.

Suunnitellun asun materiaali valitaan asiakkaan toiveiden mukaan ja samasta asusta voi toki teettää useammankin version esimerkiksi monessa eri värissä. Mekosta voidaan teettää vaikka kaksi eri versiota – toinen arkeen, toinen juhlaan.

Asujen teettäminen – erinomainen hinta-laatusuhde

Olemme kehittäneet toimivan yhteistyö- ja alihankintaverkoston, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri toiveidenmukaista pukeutumispalvelua.

Teetämme mittatilaustyöt alihankkijallamme. Hinta-laatusuhde mittatilaustyönä tehtyjen vaatteiden osalta on erinomainen. Teetettyjen asujen hinta riippuu paljolti käytetystä materiaalista, mallista, rakenteesta ja leikkauksesta sekä yksityiskohtien määrästä. Kysy rohkeasti tarjousta unelmiesi mekosta!

Cocktail-asut ja juhlamekot — pukukoodin mukaisesti eri tilaisuuksiin

Juhla-asut moneen erilaiseen tapahtumaan ja tilaisuuteen Dila Dressesiltä!

Toimiva juhlapukeutuminen ei ole ainoastaan pukukoodin mukaista pukeutumista, vaan juhlijan on tunnettava olonsa mukavaksi valitsemassaan asussa. Paras juhla-asu ilmentää käyttäjänsä persoonaa ja tuo tämän parhaat puolet esiin.

Onko edessä tilaisuus, johon etsit sopivaa asua? Mekkoa, gaala-asua, cocktail-asua? Ehkä olet osallistumassa vanhojen tansseihin tai linnanjuhliin? Dila Dressesiltä löydät sopivan asun, ja autamme sinua asiantuntemuksellamme erilaisiin tilaisuuksiin valmistautuessasi.

Cocktail-asu on pukukoodeista yksi rennoimmista

Cocktail-tilaisuuteen soveltuva asu on naisilla usein lyhyehkö pikkumusta. Pikkumusta onkin varsin varma valinta juhliin tilanteissa, joissa pukukoodiksi on ilmoitettu cocktail-asu. Cocktail-asu tulee myös silloin kyseeseen, kun kutsussa lukee pukukoodin kohdalla “juhlava pukeutuminen”.

Mustaa asua on helppo asustaa erilaisilla näyttävillä asusteilla – laukuilla, kengillä, koruilla ja hiuskoristeilla. Väriä saa käyttää. Näin tuot mustaan asuun persoonaasi mukaan.

Cocktail-pukukoodi ei kuitenkaan tarkoita, että päälle olisi vedettävä nimenomaan musta mekko. Cocktail-tilaisuuteen voi laittaa ylleen minkä tahansa juhlavan tumman asun.

Yksilölliset gaala-asut ja iltapuvut

Tule tutustumaan Dila Dressesin juhla-asumallistoon. Myymälästämme löydät iltapukuja, joita et aivan jokaisesta vaateliikkeestä Suomessa saa.

Tyypillisesti iltapuvuissa ja gaala-asuissa käytetään paljetteja ja erilaisia koristeompeleita, jotka tekevät puvuista säihkyviä. Iltapuku voi kuitenkin olla myös hyvin yksinkertainen niin malliltaan kuin väriltään ja koristukseltaan. Istuvalla leikkauksella saadaan luotua iltapukuun eleganssia, joka imartelee käyttäjänsä ulkonäköä ja persoonaa.

Tekoturkikset arkeen ja juhlaan

Etsitkö tekoturkkia pisteeksi i:n päälle juhla-asuusi tai ihan vain arkikäyttöön? Tekoturkki on monipuolinen päällysvaate. Se voi olla klassinen ulkotakki, joka tuo ihanaa pörröenergiaa päivääsi tai räväkämpi vaatekaapin kulmakivi vaikkapa värikkääseen rock-henkiseen pukeutumiseen. Tekoturkis tuo näyttävyyttä ja eleganssia myös juhlapukeutumiseen.

Tekoturkit moneen erilaiseen tilanteeseen

Mallistostamme löydät näyttävät tekoturkit moneen lähtöön! Tekoturkiksia on valikoimassamme useassa eri värissä ja mallissa – pitkiä ja lyhyitä tekoturkkeja sekä lyhyt- ja pitkäkarvaisia turkkeja. Tule paikan päälle sovittamaan ja ihastumaan!

Asusteet — korkokengät ja laukut

Dila Dresses maahantuo yksilöllisiä, näyttäviä asusteita, joilla kruunataan mekko kuin mekko. Asustaminen on oma taiteenlajinsa ja usein siihen pätee epävarmassa tilanteessa “vähemmän on enemmän” -tyyppinen ajattelu. Jo yhteen sopivilla kengillä ja laukulla loihdit asuun kuin asuun klassisen huoliteltua ilmettä.

Asustaminen kuitenkin riippuu paljolti kantajan persoonasta. Toisille asustamisessa nimittäin sopii runsaampi lähtökohta.

Autamme valitsemaan juuri sinun tyylillesi tilaisuuteen parhaiten soveltuvat asusteet. Annamme mielellämme myös vinkkejä sopivien asusteiden valintaan.

Kaikki asusteet juhlaan ja arkeen Dila Dressesiltä

Dila Dressesiltä löydät yksilölliset juhla-asuihin sopivat pikkulaukut, joihin saat mahtumaan kaiken tarvittavan onnistunutta iltaa varten. Pikkulaukku voi olla esimerkiksi kädessä menevä clutch tai muu keveä ja siro laukku. Laukun väri voi olla pukuun sopiva tai vaihtoehtoisesti kenkien värinen.

Korkokengät viimeistelevät juhlapukeutumisen, mutta soveltuvat oivallisesti myös arkityyliin. Meiltä löydät korkokengät moneen makuun. Kengät voivat olla jopa asun kruunu, jolloin kimalteessa ja koristeissa ei ole säästelty. Myös yksinkertaisemmista korkokengistä pitävät löytävät meiltä oman parinsa.

Myymme oman Dila-brändimme kenkiä, mutta myös muiden merkkien kenkiä. Tule tutustumaan kattavaan valikoimaan!

Haluaisitko Dilan suunnitteleman Häämekon, juhla-asun tai muun vaatteen?

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan miten luomme sinulle unelmiesi asun!