Vaatesuunnittelua maailmanluokan kokemuksella - Dila Dressesin tarina

Vaatesuunnittelua maailmanluokan kokemuksella

Dila Dressesin muotisuunnittelija Dila Aydarilla on maailmanluokan kokemusta erilaisten kansainvälisten kauneuskilpailuiden asujen suunnittelusta. Hänen uniikki tyylinsä tulee esiin niin häämekkojen, miesten pukujen, juhlamekkojen, cocktail-mekkojen kuin kenkienkin suunnittelussa.

Osaamisensa, intohimonsa ja ahkeruutensa ansiosta Dila on tullut lyhyessä ajassa tunnetuksi sekä Suomessa että kansainvälisesti.

Hän on tehnyt yhteistyötä muun muassa Miss Suomi ja Miss Helsinki -kilpailujen sekä kansainvälisten kilpailujen kuten Miss World, Miss Universe, Miss International ja Miss Supranational kanssa. Dila on suunnitellut asuja myös musiikkiartisteille ja juontajille.

Miss International 2022

Suunnittelemiani asukokonaisuuksia

Miss World 2021

Miss Universe 2021

Miss International 2022

Haluaisitko Dilan suunnitteleman Häämekon, juhla-asun tai muun vaatteen?

Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan miten luomme sinulle unelmiesi asun! 

Juuret ovat etu työssä

Dila on kouluttautunut Suomessa ja Turkissa muoti- ja suunnittelualan osaajaksi. Hän myös kouluttautuu ja kehittää itseään jatkuvasti lisää ammatillisesti.

Syntyperäisenä turkkilaisena Dila kokee juurtensa olevan suuri etu työssään. Eri maiden kautta Dila tuntee hyvin erilaiset kulttuurit ja kansainväliset brändit.

Muotisuunnittelijan ura on ollut Dilan haaveena jo lapsesta asti. Luontainen visuaalinen silmä ja aito kiinnostus muotia kohtaan luovatkin vahvan perustan Dilan tyylille.

Myymälästämme

Kaksikerroksisessa myymälässämme on laaja valikoima erilaisia vaatteita ja asusteita. Yläkerrasta löydät näyttäviä juhlamekkoja, cocktail-mekkoja ja muita mekkoja sekä kenkiä ja asusteita. Alakerrassa puolestaan on upeita häämekkoja ja miesten juhlapukuja. 

Tarjoamme myös mekko- ja pukuvuokrausta. 

Tule tutustumaan valikoimaamme ja löydä itsellesi täydellinen asu arkeen tai juhlaan! 

Dila Dresses Oy

Dila-brändi — intohimosta pukeutumiseen

Dila Dresses -vaatemyymälä on perustettu intohimosta kauniiseen pukeutumiseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme persoonallisia asuja ja asusteita niin arkeen kuin juhlaankin. Oikeanlaisella pukeutumisella voi parhaimmillaan piristää harmaata arkea ja jopa nostaa omaa itsetuntoaan.

Taatusti yksilöllisiä mekkoja ja morsiuspukuja

Suurin osa myymistämme vaatteista on oman brändimme Dilan mallistoa. Suunnittelemme osan myydyistä vaatteista ja teetämme ne alihankkijallamme. Näin saamme pidettyä myymämme valikoiman yksilöllisenä ja persoonallisena.

Ideasta toteutukseen

Ajatus Dila Dresses -vaateliikkeestä on ollut jo kauan haaveen asteella. Viimeinkin vuonna 2021 pääsimme toteuttamaan unelmaa käytännön tasolle ja aloimme etsiä sopivaa liiketilaa. Dila Dressesille soveltuva myymälätila löytyi lopulta Albertinkadulta Punavuoresta, jonne toivotamme asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi!