Dila Dresses - Juhla-asu

Juhlavaatteiden, mekkojen ja kenkien suunnittelu- ja mittatilauspalvelu

Juhlapuku mittatilaustyönä — morsiuspuvut ja mekot

Etkö löydä mieleistäsi asua vaateliikkeistä? Tai haluaisitko teettää lempimekostasi useamman kappaleen?

Dila Dressesin suunnittelupalvelu on sinua varten, joka haluat laadukkaita, yksilöllisiä vaatteita. Toteutamme mittatilaustyönä yhteistyökumppaniamme hyödyntäen asiakkaan toiveiden mukaiset mekot, iltapuvut, gaala-asut, cocktail-puvut ja morsiuspuvut.

Puvut juhlaan ja arkeen mittojen mukaan

Mittatilaustyön toteutus suunnitellaan Suomessa Dila Dressesillä ja tätä varten tarvitsemme asiakkaaltamme kuvan halutunlaisesta mekosta tai morsiuspuvusta. Kuva voi olla esimerkiksi itse piirretty tai lehdestä leikattu – paremman lopputuloksen saavuttamiseksi tietysti mitä yksityiskohtaisempi, sen parempi. Annamme mielellämme ideoita väri- ja materiaalivalinnoissa sekä asun yksityiskohdissa.

Suunnitellun asun materiaali valitaan asiakkaan toiveiden mukaan ja samasta asusta voi toki teettää useammankin version esimerkiksi monessa eri värissä. Mekosta voidaan teettää vaikka kaksi eri versiota – toinen arkeen, toinen juhlaan.

Asujen teettäminen – erinomainen hinta-laatusuhde

Olemme kehittäneet toimivan yhteistyö- ja alihankintaverkoston, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme juuri toiveidenmukaista pukeutumispalvelua.

Teetämme mittatilaustyöt alihankkijallamme. Hinta-laatusuhde mittatilaustyönä tehtyjen vaatteiden osalta on erinomainen. Teetettyjen asujen hinta riippuu paljolti käytetystä materiaalista, mallista, rakenteesta ja leikkauksesta sekä yksityiskohtien määrästä. Kysy rohkeasti tarjousta unelmiesi mekosta!