Dila Dresses - Hääpuku

Morsiuspuvut, juhlamekot, miesten puvut, laukut, asusteet ja juhlakengät

Hääpuvut yksilöllisesti — huomaavaisella palvelulla

Tule tutustumaan laadukkaaseen hääpukuvalikoimaamme. Sovittamalla useita pukuja löydät juuri sen oikean, joka korostaa vartalosi upeimpia kohtia häivyttäen samalla niitä, joita haluat häivyttää. Morsiuspuvun istuvuus takaa sen, että hääpäivänäsi voit keskittyä olennaiseen eli päivästä nauttimiseen. Liikkeestämme löydät hääpuvut monenlaiseen morsiustyyliin.

Autamme sinua tuntemaan olosi ainutlaatuiseksi tärkeänä päivänäsi. Saat Dila Dressesiltä yksilöityä, asiantuntevaa palvelua, jolloin sinä voit keskittyä olennaiseen eli tulevista häistä nauttimiseen.

Morsiuspukuun myös asusteet ja alusasut

Meiltä saat hääpukuusi sopivat asusteet – laukut ja kengät. Upea hääpukeutuminen alkaa alusvaatteista ja olemme huomioineet tämän valikoimassamme. Saat meiltä hankittua vaikka koko alusasusetin.

Hääpuku mittatilaustyönä

Jos valikoimastamme ei löydy mieluista morsiuspukua, voit halutessasi teettää hääpuvun yhteistyökumppanillamme. Näin saat juuri toiveidesi mukaisen asun tärkeään päivääsi.

Otamme tarkat mitat ja suunnittelemme yhdessä kuvamateriaalia hyödyntäen unelmiesi hääpuvun. Välitämme suunnitelman ja mitat alihankkijallemme, joka toteuttaa puvun ompelutyöt.

Lue lisää suunnittelupalvelustamme!

Cocktail-asut ja juhlamekot — pukukoodin mukaisesti eri tilaisuuksiin

Juhla-asut moneen erilaiseen tapahtumaan ja tilaisuuteen Dila Dressesiltä!

Toimiva juhlapukeutuminen ei ole ainoastaan pukukoodin mukaista pukeutumista, vaan juhlijan on tunnettava olonsa mukavaksi valitsemassaan asussa. Paras juhla-asu ilmentää käyttäjänsä persoonaa ja tuo tämän parhaat puolet esiin.

Onko edessä tilaisuus, johon etsit sopivaa asua? Mekkoa, gaala-asua, cocktail-asua? Ehkä olet osallistumassa vanhojen tansseihin tai linnanjuhliin? Dila Dressesiltä löydät sopivan asun, ja autamme sinua asiantuntemuksellamme erilaisiin tilaisuuksiin valmistautuessasi.

Dila Dresses - Juhla-asu

Cocktail-asu on pukukoodeista yksi rennoimmista

Cocktail-tilaisuuteen soveltuva asu on naisilla usein lyhyehkö pikkumusta. Pikkumusta onkin varsin varma valinta juhliin tilanteissa, joissa pukukoodiksi on ilmoitettu cocktail-asu. Cocktail-asu tulee myös silloin kyseeseen, kun kutsussa lukee pukukoodin kohdalla “juhlava pukeutuminen”.

Mustaa asua on helppo asustaa erilaisilla näyttävillä asusteilla – laukuilla, kengillä, koruilla ja hiuskoristeilla. Väriä saa käyttää. Näin tuot mustaan asuun persoonaasi mukaan.

Cocktail-pukukoodi ei kuitenkaan tarkoita, että päälle olisi vedettävä nimenomaan musta mekko. Cocktail-tilaisuuteen voi laittaa ylleen minkä tahansa juhlavan tumman asun.

Yksilölliset gaala-asut ja iltapuvut

Tule tutustumaan Dila Dressesin juhla-asumallistoon. Myymälästämme löydät iltapukuja, joita et aivan jokaisesta vaateliikkeestä Suomessa saa.

Tyypillisesti iltapuvuissa ja gaala-asuissa käytetään paljetteja ja erilaisia koristeompeleita, jotka tekevät puvuista säihkyviä. Iltapuku voi kuitenkin olla myös hyvin yksinkertainen niin malliltaan kuin väriltään ja koristukseltaan. Istuvalla leikkauksella saadaan luotua iltapukuun eleganssia, joka imartelee käyttäjänsä ulkonäköä ja persoonaa.

Dila Dresses - Juhla-asu

Tekoturkikset arkeen ja juhlaan

Etsitkö tekoturkkia pisteeksi i:n päälle juhla-asuusi tai ihan vain arkikäyttöön? Tekoturkki on monipuolinen päällysvaate. Se voi olla klassinen ulkotakki, joka tuo ihanaa pörröenergiaa päivääsi tai räväkämpi vaatekaapin kulmakivi vaikkapa värikkääseen rock-henkiseen pukeutumiseen. Tekoturkis tuo näyttävyyttä ja eleganssia myös juhlapukeutumiseen.

Tekoturkit moneen erilaiseen tilanteeseen

Mallistostamme löydät näyttävät tekoturkit moneen lähtöön! Tekoturkiksia on valikoimassamme useassa eri värissä ja mallissa – pitkiä ja lyhyitä tekoturkkeja sekä lyhyt- ja pitkäkarvaisia turkkeja. Tule paikan päälle sovittamaan ja ihastumaan!

Asusteet — korkokengät ja laukut

Dila Dresses maahantuo yksilöllisiä, näyttäviä asusteita, joilla kruunataan mekko kuin mekko. Asustaminen on oma taiteenlajinsa ja usein siihen pätee epävarmassa tilanteessa “vähemmän on enemmän” -tyyppinen ajattelu. Jo yhteen sopivilla kengillä ja laukulla loihdit asuun kuin asuun klassisen huoliteltua ilmettä.

Asustaminen kuitenkin riippuu paljolti kantajan persoonasta. Toisille asustamisessa nimittäin sopii runsaampi lähtökohta.

Autamme valitsemaan juuri sinun tyylillesi tilaisuuteen parhaiten soveltuvat asusteet. Annamme mielellämme myös vinkkejä sopivien asusteiden valintaan.

Dila Dresses - Juhla-asu

Kaikki asusteet juhlaan ja arkeen Dila Dressesiltä

Dila Dressesiltä löydät yksilölliset juhla-asuihin sopivat pikkulaukut, joihin saat mahtumaan kaiken tarvittavan onnistunutta iltaa varten. Pikkulaukku voi olla esimerkiksi kädessä menevä clutch tai muu keveä ja siro laukku. Laukun väri voi olla pukuun sopiva tai vaihtoehtoisesti kenkien värinen.

Korkokengät viimeistelevät juhlapukeutumisen, mutta soveltuvat oivallisesti myös arkityyliin. Meiltä löydät korkokengät moneen makuun. Kengät voivat olla jopa asun kruunu, jolloin kimalteessa ja koristeissa ei ole säästelty. Myös yksinkertaisemmista korkokengistä pitävät löytävät meiltä oman parinsa.

Myymme oman Dila-brändimme kenkiä, mutta myös muiden merkkien kenkiä. Tule tutustumaan kattavaan valikoimaan!